Så lagar du en vattenkanna

Loctite Super Glue Glass är särskilt utvecklat för att laga glasföremål och ger alltid samma perfekta klarhet. I torrt tillstånd bildar limmet kristallklara fogar på alla typer av brott och sprickor i glas. De vatten- och diskmaskinssäkra fogarna är inte bara snygga och fria från fula vita limmärken utan också tillräckligt starka för att stå emot både vatten och temperaturväxlingar. Loctite Super Glue Glass passar alla typer av glas: vanligt glas, kristall, färgat glas, fönstermosaik, ogenomskinligt glas och blåst glas. Det ger starka fogar som håller länge.

Appliceringsinstruktioner:

  1. Tvätta delen som är sönder med vatten (undvik att använda tvättmedel då detta kan påverka limmets förmåga) och torka ordentligt. Se till att ytorna som ska fogas är rena, torra och passar tätt mot varandra.
  2. Tryck försiktigt ut en liten droppe på en av de trasiga delarna. Tryck ihop ytorna och håll kvar i upp till en minut tills de har fixerats.
  3. Låt fogen torka helt i minst en till två timmar.  Du får bäst resultat om du väntar till nästa dag.
  4. Sätt genast på locket igen och förvara förpackningen upprätt på en torr och sval plats.
  5. Limrester som finns kvar efter att limmet torkat kan avlägsnas genom att försiktigt skrapa med en kniv eller torka bort det med nagellacksborttagning innehållande aceton.
  6. Stäng genast tuben efter använding och förvara den vertikalt på en torr och sval plats.

Rekommenderade produkter:

Upptäck våra produkter!