Så lagar du en skinnväska

Det är vanligt att axelremmen på handväskor lossnar eller delar sig eftersom den utsätts för hårt slitage genom daglig användning och tungt innehåll. Med Loctite Super Glue Power Flex kan du laga en trasig axelrem på nolltid. Den extra hållbara gummihaltiga sammansättningen är utvecklad för att fungera perfekt på porösa material som läder och tyg genom att ge tåliga och elastiska fogar som inte blir sköra. Super Glue Power Flex är en droppfri gel som är lätt att applicera utan kladd och som torkar till osynliga fogar med enastående slittålighet. Loctite Super Glue Power Flex Control kommer i en lättgreppad klämflaska med precisionsmunstycke som underlättar komplicerade lagningar på svåråtkomliga ställen.

Följ vår stegvisa appliceringsguide:

1. Lägg väskan på en plan yta, till exempel ett bord, och rengör båda ytorna ska ska limmas. Se till att ytorna är helt torra innan limmet appliceras.

2. Applicera omsorgsfullt ett tunt och jämnt lager lim både på väskan och axelremmen.

3. Tryck ihop de två delarna och håll kvar tills de har fixerats. Använd Loctite Power Flex Gel Control för perfekt precision.

Håll delarna stilla tills fogen har fixerats. Oroa dig inte om lite överflödigt lim pressas ut. Det går lätt att ta bort när det har torkat (se punkt 5).

4. Låt torka i minst 1–2 timmar före användning. Du får bäst resultat om du väntar till nästa dag.

5. Du kan ta bort överflödigt lim när är torrt genom att torka försiktigt med hushållspapper fuktat med Loctite Glue Remover.

6. Sätt genast på locket igen och förvara förpackningen upprätt på en torr och sval plats.

Rekommenderade produkter:

Upptäck våra produkter!