Så lagar du ett klockarmband

Loctites extra starka gummihaltiga Super Glue Power Flex räddar dina värdefulla föremål från slitage och nötning genom att ge tåliga fogar som inte blir sköra. Super Glue Power Flex elastiska fogar fungerar på porösa ytor och är perfekt för att limma exempelvis klockarmband. Den högeffektiva droppfria gelen blir genomskinlig när den torkar och bildar osynliga, slittåliga fogar som är både väderbeständiga och stöttåliga. Loctite Super Glue Power Flex Control kommer i en lättgreppad klämflaska med precisionsmunstycke som underlättar komplicerade lagningar på svåråtkomliga ställen.

Appliceringsinstruktioner:

  1. Se till att delarna på klockarmbandet som ska fogas är rena och helt torra.
  2. Tryck försiktigt ut en liten droppe på en av ytorna. Tryck ihop de två delarna, håll kvar tills de har fixerats. För exakt precision använd Loctite Super Glue Power Flex Control.
  3. Låt torka i minst en till två timmar. Du får bäst resultat om du väntar till nästa dag.
  4. Rör inte på ytorna innan det har torkat. Du behöver inte oroa dig om det kommer ut överflödigt lim då detta kan tas bort senare (se punkt 5).
  5. Limrester som finns kvar efter att limmet torkat kan avlägsnas genom att försiktigt skrapa med en kniv eller torka bort det med nagellacksborttagning innehållande aceton.
  6. Stäng genast tuben efter använding och förvara den vertikalt på en torr och sval plats.

 

* Ej lämplig för silikonremmar

Rekommenderade produkter:

Upptäck våra produkter!