Så dekorerar du en plånbok

Piffa upp en gammal sprucken plånbok med snygga dekorationer. När du har valt design använder du Loctite Super Glue för att fästa alla delar säkert. Vi rekommenderar Loctite Super Glue Power Easy eftersom det är avsett att ge extra tid för inpassning och justering. Dessutom är det utvecklat för att minska risken för fingerlimning, vilket gör det perfekt för krångliga applikationer. När delarna är på plats efter några minuter torkar den starka droppfria gelen, blir genomskinlig och bildar en snygg, osynlig fog som håller länge.

Följ vår stegvisa appliceringsguide:

  1. Se till att plånbokens yta är ren och helt torr.

  2. Tryck försiktigt ut en liten droppe Super Glue Power Easy på ena sidan av dekorationen.

  3. Tryck fast dekorationen med limsidan mot plånboken. Nu ger Super Glue Power Easy dig extra tid för att passa in delarna bättre om det behövs.

  4. När dekorationen sitter rätt håller du den på plats tills limmet fixerats. Oroa dig inte om överflödigt lim pressas ut. Det går lätt att ta bort när det har torkat (se punkt 6).

  5. Låt fogen fixeras i minst 1–2 timmar. Du får bäst resultat om du väntar till nästa dag.

  6. När limmet har torkat kan du ta bort eventuellt överflöd genom att skrapa med en kniv eller torka med hushållspapper fuktat med nagellacksborttagning som innehåller aceton.

  7. Sätt genast på hatten igen och förvara superlimmet upprätt på en sval och torr plats.

Rekommenderade produkter: