Så lagar du smycken

Det är inte ovanligt att ömtåliga smycken, till exempel dina favoritörhängen, går sönder när man har använt dem mycket. I stället för att kasta smycken du är fäst vid kan du använda Loctite för att ge dem nytt liv och få glädjen att bära dem igen. Loctite Super Glue Liquid har en praktisk appliceringsborste som är perfekt för denna typ av applikationer eftersom den gör det lätt att stryka ut limmet över små och oregelbundna ytor. Den effektiva sammansättningen är utvecklad för torka till starka, osynliga fogar som håller länge.

Följ vår stegvisa appliceringsguide:

1. Gör rent båda delarna av örhänget noga. Ta bort eventuella limrester och smuts och se till att delarna är helt torra.

2. Sprid ett tunt och jämnt lager lim på örhänget där det ska fästas på hållaren. Tryck ihop och håll i ett fast grepp några minuter.

3. Håll båda delarna stilla tills fogen har fixerats. Oroa dig inte om överflödigt lim pressas ut. Det går lätt att ta bort när det har torkat (se punkt 5).

4. För bästa resultat, vänta minst en timme eller över natten innan du använder örhänget.

5. När limmet har torkat kan du ta bort eventuellt överflöd genom att skrapa försiktigt med en vass kniv eller torka med hushållspapper fuktat med nagellacksborttagning som innehåller aceton.

6. Sätt genast på hatten igen och förvara superlimmet upprätt på en sval och torr plats.

Rekommenderade produkter: