Så lagar du ett läderbälte

Laga föremål och accessoarer med affektionsvärde med Loctite Super Glue Power Flex. Den extra hållbara gummihaltiga sammansättningen är utvecklad för att fungera perfekt på porösa material som läder och tyg och ge tåliga och elastiska fogar som inte blir sköra. Därför är den idealisk för att laga nötta bälten. Super Glue Power Flex är en droppfri gel som är lätt att applicera utan kladd och torkar till osynliga fogar med enastående slittålighet. Loctite Super Glue Power Flex Control kommer i en lättgreppad klämflaska med munstycke som underlättar komplicerade lagningar och applicering med hög precision.

Följ vår stegvisa appliceringsguide:

1. Lägg bältet på en plan yta. Se till att delarna som ska fogas är rena och helt torra.

2. Böj upp den övre delen av bältet och tryck försiktigt ut lite lim på den undre delens insida. Applicera inte lim alltför nära kanten för att undvika att det pressas ut.

3. Tryck ihop ytorna, jämna till och håll tills limmet har fixerats. Använd Loctite Power Flex Gel Control för perfekt precision.

Håll delarna stilla tills fogen har fixerats. Oroa dig inte om lite överflödigt lim pressas ut. Det går lätt att ta bort när det har torkat (se punkt 5).

4.  Låt torka i minst 1–2 timmar före användning. Du får bäst resultat om du väntar till nästa dag.

5. Du kan ta bort överflödigt lim när är torrt genom att torka försiktigt med hushållspapper fuktat med Loctite Glue Remover.

6. Sätt genast på locket igen och förvara förpackningen upprätt på en torr och sval plats.

Rekommenderade produkter: